O nama

Dragi posjetitelji,

Već sam Vaš dolazak na naše stranice dokaz je Vaše želje da upoznate Hrvatsku, njene prirodne ljepote, kulturne znamenitosti, ljude te njihov način života i običaje. Povoljna klima s prosječno 2.600 sunčanih sati, čisto i ekološki sačuvano Jadransko more s više od tisuću otoka, 8 nacionalnih parkova i brojni parkovi prirode, 6 povijesno-graditeljskih cjelina pod zaštitom UNESCO-a i mnogobrojni spomenici kulture, srdačni i gostoljubivi ljudi, vrhunska vina i kulinarski specijaliteti... I kao što raznobojni komadići stakla čine prekrasan mozaik, tako i sve nabrojeno čini Hrvatsku mozaikom poželjnim za odmor u svim godišnjim dobima.

ADRIAMOSAIC je turistička agencija vođena timom iskusnih turističkih djelatnika koji u turističkim kretanjima aktivno i s ljubavlju sudjeluju kao turistički djelatnici, ali i kao sami turisti - zaljubljenici u putovanja i otkrivanje najboljeg što pojedina zemlja nudi. Svjesni ljepota i vrijednosti Hrvatske, a istodobno i posebnosti turističkih potreba pojedinca, ADRIAMOSAIC želi prezentirati raznolikost hrvatskih prirodnih, kulturnih i drugih vrijednosti i ponuditi svakom gostu upravo ono što ispunjava njegovu viziju savršenog odmora, bez obzira jesu li to uživanje na suncu i u moru, aktivnosti za podizanje razine adrenalina na riječnim brzacima ili planinskim visinama, vraćanje u daleku povijest razgledom iskopina starih civilizacija ili hedonističko opuštanje u dalmatinskim konobama ili seoskim domaćinstvima uz domaće vino i izvornu kuhinju.

Koristeći Internet kao najjednostavniji način dolaska u Vaš dom te najbrži i najlakši način rezerviranja odabranih usluga, ADRIAMOSAIC nastoji detaljno (slikom i riječju) prezentirati hrvatsku turističku ponudu. Sve smještajne jedinice i usluge prezentirane u našem katalogu prošle su strogu kontrolu standarda kvalitete. Za sve podrobnije informacije ili eventualne posebne želje budite slobodni kontaktirati nas, a mi ćemo pokušati u najkraćem roku pronaći rješenje za Vaše zahtjeve jer nam je zadovoljstvo svakog pojedinog gosta najvažnije mjerilo uspješnosti.

U našoj ponudi možete pronaći:

~ luksuzne vile i vile s bazenom na obali i otocima

~ kuće za odmor, apartmane i sobe

~ hotelski smještaj

~ rent-a-car usluge

~ usluge licenciranih turističkih vodiča

~ izlete, weekend brak-ove, putovanja

~ vinske ture u sklopu našeg posebnog projekta Croatia Wine Tours

Radujemo se Vašoj posjeti !!!

Internet turistička agencija ADRIAMOSAIC TRAVEL
obrt za turizam, vl. Ivana Smoljo Mandaric
Karlovo 93A, Kaštel Kambelovac, Hrvatska
OIB: 24961110521 MB: 92375502
ID code: HR-AB-21 17010301569

Tel: +385 (0)98 96 26 873

info@adriamosaic.com

Fotogalerija

Hrvatska
WINE TOURS

Croatia Wine Tours
Croatia regions Croatia destinatons